I sommeren 2017 så arbeidet jeg med en bedrift som trengte en ny logo. Kunden min var Solbakken gård som holder til et kort stykke utenfor Bergen, og de trengte logo til gården sin som tar imot besøk for å treffe dyrene og tilbyr rideturer og andre aktiviteter. Vi ble sammen enige om å utvikle to versjoner av logoen fordi gården også ønsket å nå ut til bedrifter og andre grupper av voksne mennesker som ville finne på sportslige aktiviteter i naturmiljø. Dermed utviklet vi to konsistente logoer en som fikk navnet «Gård» og «Aktiv».

Solbakken gård tilbyr større arrangementer som blåturer, teambuildinger, utdrikningslag, bursdager og mer. De tilbyr «Farmen-inspirerte» aktiviteter som for eksempel tautrekking, hesteskokasting, saging og melkespannkasting. Det er også mulig å få besøk av dyr som hester, ponnier og sauer på andre lokasjoner. Solbakken gård skreddersyr hvert eneste arrangement slik du måtte ønske det. Det enkleste er rett og slett å kontakte dem for å motta et uforpliktende tilbud.

 

For de yngste er det populært med aktiviteter som ponniridning, kjøring med hest (eller ponni) og vogn og å sitte på i traktor. Gården eier også en strandlinje, så om sommeren er det deilig med en liten dukkert i sjøen og grilling.

Solbakken gård holder til på Bontveit knappe 40 minutter fra Bergen sentrum. For å nå dem kan du ringe dem på tlf: 476 66 688 eller sende en mail til: maherfindal@outlook.com. Eller så finner du dem på Facebook her og nettsiden deres her.

Adresse:
Bontveitvegen 501
5229 Kalandseidet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *